Așa artist, așa fani! Dorian Popa este una dintre cele mai nebune și energice prezențe din online. Artistul pune în aplicare cele mai trăznite provocări și idei, dar se pare că nici urmăritorii lui nu duc lipsă de imaginație.

Dorian Popa nu știe să fie supărat și mereu face haz de necaz. Una dintre cele mai recente faze pe care le-a experimentat pe propria piele a ajuns și pe Instagram, acolo unde a fost spre deliciul tuturor urmăritorilor. Hâtzul Dorian s-a trezit că este prezent pe OLX și nu oricum, ci este subiectul unui anunț care i-ar face pe mulți să cadă tentației. În schimbul unei sume de 20 lei, fanii lui Dorian Popa pot obține numărul lui de telefon. Evident, că este un anunț fake postat de un fan de-al lui Dorian, iar artistul a vrut să slubinieze asta pe Instagram cu umorul caracteristic, scriind ironic ”support small business”.

După muncă și răsplată. Dorian Popa vrea să dea o avere pe o pereche de încălțări. Se merită?

Anul acesta, Dorian și-a făcut debutul în domeniul imobiliar. Chiar dacă este domeniu nou pentru el, Dorian are de gând să se informeze și să facă totul ca la carte pentru ca noul lui cartier să fie pe lista preferințelor viitorilor locatari. Dorian și-a făcut lecțiile și are de gând ca noile construcții din Hâtz Residence să fie fără greșeală. La cât de motivat îl știm pe Dorian, cu siguranță acesta este doar începutul vlogurilor de la construcția Hâtz Residence.