2021 este ocazia perfectă de a ne lua revanșa față de 2020. Anul care tocmai s-a încheiat nu a fost unul propice pentru travel, așa că una dintre dorințele multora este ca regulile impuse de pandemie să nu mai fie atât de dure.

Pandemia instaurată în 2020 încă produce efecte, iar asta se resimte în toate sectoarele, mai ales în cel al călătoriilor. Agențiile de zbor, dar și cele de turism au avut destul de mult de suferit și, odată cu ele și persoanele care sunt travel addict și nu numai.

Rezoluția anului 2021 este libertatea de a călători și, până când vei putea parcurge destinații kilometrice până în destinații exotice, avem alte recomandări pentru tine. Unde mai pui că sunt doar la câțiva kilometri distanță de București?

1. La doar o oră și câteva minute depărtare de capitală, LakeEscape.ro te așteaptă pentru a te relaxa într-o atmosferă perfectă. Dacă vrei să scapi de agitația orașului, atunci poți trece LakeEscape.ro pe lista ta!

 

 

 

2. Nu prea departe de București se află și Satul Prunilor, mai exact la 113 kilometri distanță. Aici, modernul se îmbină cu tradiționalul, iar peisajul este de vis. Is a must see in this life!

 

 

3. Pentru cei superstițioși, satul Banului poate fi locația talismul cu atracție către bani. Joke :). La doar 93 de kilometri de București, satul Banului este recomandarea perfectă dacă vrei să retrăiești viața autentică de la sat.

 

 

4. Un conac aproape de București poate fi locul de refugiu pentru multe persoane care își doresc relaxare într-un loc deosebit. Dacă ajungi la Casa Timiș, aproape că este imposibil să nu te simți ca în vremea boierilor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Casa Timiş (@casatimis)

5. Ultima recomandare de astăzi, dar nu cea din urmă este Casa din Plai. Dacă ai câteva zile libere, atunci te poți relaxa aici. La 118 kilometri de București, Casa din Plai îmbină perioada boierească cu modernismul.