Organizatorii Grammy Awards 2021 au făcut cam multe gafe anul acesta. După ce The Weeknd a fost scos din schema nominalizărilor, nici Justin Bieber nu a fost scutit de probleme.

Nominalizările Grammy 2021 sunt un pic dubioase. În timp ce Beyonce are 9 nominalizări, chiar dacă nu a lansat niciun album, The Weeknd nu a primit niciuna, în ciuda faptului că albumul lui a fost cel mai bine vândut în State. Și problemele nu se opresc aici. Cei din organizare nu au uitat să îi aducă laude lui Justin Bieber pentru albumul ”Changes”, doar că nu au făcut-o așa cum trebuie.

Albumul lui Justin este nominalizat la categoria ”Cel mai bun album pop al anului”, acesta fiind un album care se încadrează cu succes în categoria R&B. Artistul a sesizat greșeala și, chiar dacă s-a bucurat că se numără printre nominalizați, nu a s-a putut abține și le-a atras atenția organizatorilor pe Instagram.

”Nu mă înțelegeți greșit și nu credeți că sunt nerecunoscător. Sunt flatat să fiu recunoscut și apreciat pentru munca mea. Sunt foarte meticulos atunci când vine vorba de muzica mea. Astea fiind spuse, mi-am propus să fac un album R&B. ”Changes” a fost și este un album R&B. Nu a fost recunoscut ca fiind R&B, iar asta mi se pare un pic ciudat. Am crescut admirând muzica R&B și mi-am dorit să fac un proiect care să îmbrățișeze acest stil. Faptul că nu a fost pus în categoria corectă este foarte ciudat. Având în vedere notele muzicale, stilul muzical și tobele, este fără doar și poate un album R&B. Vreau să mă fac înțeles: iubesc stilul pop, doar că nu asta mi-am propus să fac de data aceasta. Vă mulțumesc că îmi apreciați munca și sunt onorat să fiu nominalizat indiferent de categorie. Mulțumesc fiecărei persoane care s-a luptat ca eu să primesc nominalizare.”