Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că ”House of Gucci” este unul dintre cele mai așteptate filme ale acestui an. Distribuția este una aleasă pe sprânceană, iar printre starurile de renume de la Hollywood se numără și românca Mădălina Ghenea, cea care a împărțit platoul de filmare cu Lady Gaga.

Să joci alături de Lady Gaga este o realizare, iar Mădălina Ghenea știe asta și este profund recunoscătoare echipei ”House of Gucci”. Cei din producție au sesizat asemănarea ei cu Sophia Loren, așa că au decis să îi ofere acest rol. Românca le-a mulțumit tuturor celor impliciți printr-o postare pe Instagram și a decis să vorbească deschis și despre această experiență unică.

”În cele din urmă pot spune asta, am ținut acest secret profesional vreme de cinci luni. De fiecare dată când am auzit sau am citit că sunt conectată cu acest proiect și cu Sophia Loren, mă simțeam de parcă aș fi comis o crimă. Ca să fie clar, este pentru prima dată când vorbesc despre proiect, am fost șocată să văd că scena mea deschide trailerul și să văd că împart ecranul, chiar și pentru câteva secunde, cu acești monștri sacri. Viața este atât de ciudată! Merit asta!? Tot ce pot spune este că sunt atât de mândră ❤️🌹 Mulțumesc pentru această oportunitate care mi-a schimbat viața, zeule Ridley Scott”.

”House of Gucci” va apărea pe 24 noiembrie anul acesta.