Kim Kardashian a fost răsfățata familiei în weekend. Soția lui Kanye West a schimbat prefixul și este mai hot și mai încrezătoare ca niciodată. Damn girl!

Dacă în alți ani Kim ne-a obișnuit cu petreceri luxoase, anul acesta miliardara a dorit să aibă parte de o aniversare liniștită, alături de familie. Kim a avut parte de o petrecere surpriză din partea surorilor ei și din partea apropiaților și s-a simțit cum nu se poate mai bine. Chiar dacă are 40 de ani, Kim K este într-o formă de zile și este conștientă de asta.

După ziua ei, Kim a fugit pe o plajă însorită, s-a asigurat că locul este ”instagramabil” and that was all! Miliardara a postat cele mai hot imagini, așa, ca la 40 de ani, iar urmăritorii nu au rămas indiferenți. În 17 ore, Kim a primit aproape 7 milioane de aprecieri. Nu doar fani o admiră pe Kim, ci și soțul ei care se pare că a revenit la gânduri la mai bune. Dacă acum câteva luni spunea că avea de gând să divorțeze de Kim, acum, de ziua ei a postat un mesaj în care îi spunea cât de mult o iubește.

No matter what Kanye says, Kim looks great and she knows it!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is 40!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on