INNA nu ia deloc pauză. Artista se bucură de succesul pieselor de pe album ”Heartbreaker” și continuă să bifeze colaborări super tari. Artista a lansat ”Cool me dowm” și sună foarte bine.

INNA lansează hit după hit. Artista a fpcut de data asta echipă cu Gromee și a lansat ”Cool me down”. Gromee este un producător și un DJ din Polonia care în anul 2017 a căștigat premiul pentru DJ-ul anului la Eska Music Awards.

Piesele Innei ajung în topurile Shazam înainte de lansarea oficială, iar asta confirmă că fanii o susțin și îi apreciază munca. Artista a lansat anul trecut albumul ”Heartbreaker” și prima piesa care s-a bucurat de videoclip a fost ”Flashback”. În doar o lună, videoclipul a adunat 12 milioane de vizualizări, iar asta cu siguranță a contribuit la cel mai recent record bifat de iubita lui Deliric.

INNA a devenit cea de-a treia artistă din Europa care se poate lăuda cu cele mai multe videoclipuri cu peste 100 de milioane de vizualizări și asta nu e tot. INNA este cea de-a patra cea mai ascultată artistă la nivelul continentului, fiind depășită doar de Adele și de Dua Lipa care au 13, respectiv 14 videoclipuri cu peste 100 de milioane. 

â