Girls, v-am spus că în ultima vreme din ce în ce mai mulți bărbați se dezbracă în online! Well, dacă până acum erau pe listă Killa Fonic și Bad Bunny, este timpul să adăugăm și un actor român.

Lumea e mică, iar Sebastian Stan a reușit să o cucerească. Actorul cu origini românești are Hollywood-ul la picioare, iar adolescentele sigur îl știu din ”Gossip girl”. Pandemia nu l-a ținut departe pe Sebastian de industria cinematografică, așa că are deja un as în mânecă. Actorul se pregătește de lansarea unui nou film, ”Monday”, iar anunțul l-a făcut pe Instagram într-un mod original.

Sebastian a renunțat la haine și a optat doar pentru un puffer jacket, iar asta a făcut ca fanele să înrojească butonul de like. ”Monday”, filmul. Se lansează vineri, pe 16 aprilie. Când v-am spus că o să vă dau totul, am vorbit la propriu.”, a scris actorul pe Instagram.

”Monday” este un film romantic în care al nostru va forma pereche cu Denise Gough. Acțiunea se petrece în Grecia, iar Sebastian le-a promis celor care se vor uita la film că se vor îndrăgosti din prima de acțiunea acestuia.