Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc pentru cea mai frumoasă și mai romantică vacanță din viața lor. Cei doi pleacă săptămâna viitoare în luna de miere și au ales o destinație superbă din Europa.

Cleopatra și Edward au devenit o familie cu acte în regulă la jumătatea lunii august. Cei doi artiști au amânat puțin plecarea în luna de miere, pentru că au mai avut câteva proiecte și apariții la emisiuni TV de onorat. Acum a venit momentul pentru prima vacanță în calitate de soț și soție, iar Cleopatra le-a dezvăluit celor care o urmăresc pe Instagram destinația pe care au ales-o.

Cei doi tineri proaspăt căsătoriți vor pleca în Sardinia pentru a petrece luna de miere. Cleopatra a dezvăluit că i-ar plăcea să mai plece într-o vacanță anul acesta, în luna octombrie, mai exact, de ziua ei. Destinația la care visează este Franța, dar rămâne de văzut care va fi situația epidemiologică până atunci și ce restricții se mai impun. Până una-alta, Cleo și Edward își fac deja bagajele pentru luna de miere.