Cleopatra Stratan și Edward Sanda se bucură de prima lor vacanță în calitate de soț și soție. Cei doi au plecat în luna de miere și au parte de o vacanță de vis în Sardinia. 

La aproape o lună de când au devenit o familie cu acte în regulă și trei săptămâni de când și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, Cleopatra și Edward Sanda au plecat, în sfârșit, în luna de miere. Cei doi au ales o insulă superbă, Sardinia mai exact, pentru a-și începe aventura ca familie. Chiar dacă sunt în luna de miere și se bucură unul de prezența celuilalt, Cleopatra și Edward nu și-au uitat fanii de pe Instagram, unde au postat câteva imagini din vacanța lor.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au vorbit pentru prima dată despre copii: ”Părinții ne susțin în orice”

Cei doi artiști proaspăt căsătoriți s-au fotografiat la plajă, iar imaginile cu ei în costum de baie au adunat zeci de mii de like-uri. Edward profită atunci când are telefonul în mână, pentru a-și fotografia și filma proaspăta soție. Multe dintre imaginile pe care le postează Cleopatra pe contul ei sunt făcute de soțul ei. Este și cazul acestor imagini de pe malul mării, în care Cleopatra s-a lăsat filmată de soțul ei și a postat totul pe Instagram.