La 26 de ani, Mira are planuri mărețe pentru viitor. Artista și-a pus ordine în gânduri și vrea să își ia viața în piept mai mult ca niciodată. Primul pas l-a făcut deja: și-a cumpărat propria casă.

La cei 26 de ani ai ei, Mira poate spune că a reușit ceea ce alții nu reușesc într-o viață întreagă. Într-un Q&A făcut mai demult, Mira i-a răspuns unui fan și i-a spus că anul 2021 are multe surprize pentru ea, iar prima a fost deja dezvăluită. După ce a lansat primul album din carieră, a venit timpul ca Mira să le arate fanilor că anul acesta se așează la casa ei. La propriu.

Artista a postat primele imagini din noua locuință chiar de ziua ei, iar acum aceasta este finalizată. Mira a lucrat cu aceeași echipa de arhitecți cu care a lucrat și Adela Popescu, iar elementele comune de casă industrială se pot observa cu ușurință. Artista a avut și un ajutor de nădejde, pe tatăl ei pe care urmăritorii nu au avut ocazia să îl vadă foarte mult până acum.

Mira le-a promis fanilor că atunci când casa va fi gata, va face un vlog în care le va arăta totul și s-a ținut de cuvânt. ”După cum v-am promis, vă prezint și eu căsuța mea, la care credeți-mă, am muncit foarte mult, bineînțeles, cu un arhitect. A fost foarte mult de muncă, dar o să vă povestesc pe parcurs și o să vă arăat tot ce am făcut, de unde am luat lucrurile, cu cine am colaborat și ce vă recomand.”, a spus Mira în introducerea vlogului.