Selena Gomez a cunoscut de mică succesul, așa că a fost nevoită să împace cariera și școala încă de la o vârstă fragedă. Artista a avut parte de educație la domiciliu în cea mai mare parte a timpului, dar s-a confruntat și cu dificultăți speficice multor elevi, în anii în care a mers la școală. 

Homeschooling-ul este un trend extrem de popular mai ales în rândul americanilor. Iar artiștii care au cunoscut succesul încă din copilărie sau adolescență au avut parte de educație la domiciliu, pentru a putea face față programului de la filmări sau înregistrări și celui de la școală. Multe nume mari de la Hollywood au urmat cursuri la domiciliu pentru o perioadă, pentru a putea ține pasul atât cu învățarea, cât și cu proiectele profesionale. Selena a avut parte de homeschooling în majoritatea timpului, dar a mers și la școală în perioadele în care agenda ei nu era încărcată cu filmări pentru Disney. 

Say what?! Selena Gomez a avut probleme cu alcoolul în perioada în care Justin Bieber s-a căsătorit

Artista a povestit, la un moment dat, că a avut parte și de multe experiențe negative la școală și că nu era tocmai cea mai populară printre ceilalți elevi. ”Dacă verișoara mea nu ar fi fost căpitanul echipei de majorete, aș fi fost distrusă probabil. Eram genul acela de tocilară care umbla doar cu o singură persoană”, a povestit artista în trecut, în cadrul unui podcast. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)