La 26 de ani, Mira are planuri mărețe pentru viitor. Artista și-a pus ordine în gânduri și vreau să își ia viața în piept mai mult ca niciodată. Primul pas? Cumpărarea unei case.

Mira a împlinit 26 de ani și până la vârsta asta poate spune că a reușit ceea ce alții nu reușesc într-o viață întreagă. În această zi importantă, Mira și-a luat iubitul și au mers să se relaxeze la munte. Chiar dacă în ultima perioadă a stat departe de fani din cauza pandemiei, social media a ajutat-o mereu pe artistă să țină legătura cu ei.

Într-un Q&A făcut mai demult, Mira i-a răspuns unui fan și i-a spus că anul 2021 are multe surprize pentru ea, iar prima a fost deja dezvăluită. După ce a lansat primul album din carieră, a venit timpul ca Mira să le arate fanilor că anul acesta se așează la casa ei. La propriu.

Artista a postat primele imagini din noua locuință care prinde contur pe zi ce trece. Momentan, Mira și echipa de arhitecți cu care a lucrat și Adela Popescu sunt la stadiu incipient, dar cu siguranță vom avea update-uri pe viitor.

”Astăzi, de ziua mea, vreau să împart bucuria mea cu voi și să “ciocnim” un pahar de șampanie în noua și prima mea casă, care în momentul acesta este așa cum o vedeți, dar promit când o să fie gata și o să ne putem revedea cu bine, să dîm o mare petrecere😄”, a scris artista.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRA #divina (@mira)