La 26 de ani, Mira are planuri mărețe pentru viitor. Artista și-a pus ordine în gânduri și vreau să își ia viața în piept mai mult ca niciodată. Primul pas? Cumpărarea unei case.

Mira a împlinit 26 de ani și până la vârsta asta poate spune că a reușit ceea ce alții nu reușesc într-o viață întreagă. Într-un Q&A făcut mai demult, Mira i-a răspuns unui fan și i-a spus că anul 2021 are multe surprize pentru ea, iar prima a fost deja dezvăluită. După ce a lansat primul album din carieră, a venit timpul ca Mira să le arate fanilor că anul acesta se așează la casa ei. La propriu.

Artista a postat primele imagini din noua locuință chiar de ziua ei, iar acum aceasta prinde contur pe zi ce trece. Momentan, Mira și echipa de arhitecți cu care a lucrat și Adela Popescu sunt la stadiu incipient, dar cu siguranță lucrurile se vor mișca repede. Artista are și un ajutor de nădejde, pe tatăl ei pe care urmăritorii nu au avut ocazia să îl vadă foarte mult până acum. Mira nici bine nu s-a mutat în noua casă că a și descoperit un minus: nu are soare după masă, ceea ce înseamnă că va fi nevoită să se trezească devreme. 

Mira, ai de gând să faci vloguri de pe șantier ca Dorian Popa?

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRA #divina (@mira)