Lidia Buble a lipsit o bună perioadă de pe Instagram, dar absența ei a fost motivată. Artista a plecat în aventura vieții ei alături de Estera, sora ei, iar acum, după mai bine de două luni, Lidia este on pe contul ei de Instagram.

Lidia Buble este adepta provocărilor, așa că nu putea să spună nu aventurii Asia Express. Artista a făcut echipă cu sora ei și au plecat pe Drumul Împăraților. Lidia nu a plecat până nu a pus în ordine lucrurile din țară și, chiar dacă a avut o persoană care s-a ocupat de contul ei, bublișorilor le-a fost dor de Lidia. Așteptarea a luat sfârșit, iar Lidia a ajuns astăzi în țară și a postat prima imagine prin care le-a dat vestea cea mare fanilor. ”Iubirileee meleeeeeee❤️🤗🥰 S-a întors mama voastrăăă😜🤭Ce faceți voooi? V-am lipsit?”

Fanii Lidiei s-au împărțit și de data asta în două tabere: cei care s-au bucurat de întoarcerea artistei și cei care au început să facă supoziții cu privire la parcursul lor în emisiune. ”Înseamnă că nu voi câștigați Asia Express?”, ”Daaaa, dar de ce așa de repede?”, ”Nu știu dacă sa ma bucur, sau nu, dar oricum mi-a fost tare dor de voi!” au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

”O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a declarat Lidia Buble, la plecarea în Asia. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)