Alina Eremia are planuri mari pentru jumătatea lui 2021. Artista a reușit tot ce și-a propus, iar finalul lunii iulie a prins-o pe picior de mutare. Alina și iubitul ei, Edi au renunțat la vechiul apartament și s-au mutat într-o vilă spațioasă.

Alina Eremia poate spune că pandemia nu a reprezentat cea mai rea perioadă pentru ea. Artista a scos piese pe bandă rulantă, videoclipurile ei au adunat zeci de milioane de vizualizări și au cucerit trendingul, iar acum câteva săptămâni a lansat și cel de-al doilea album din cariera ei. Alina nu se laudă doar pe plan profesional, ci și pe plan personal. Relația cu Edi Barbu este mai prosperă ca niciodată, iar acum, la finalul lunii cei doi sunt pe picior de mutare.

Alina s-a filmat pe Insta stories în timp ce mută bagejele din fosta locuință, iar Edi a fost cel care le-a arătat urmăritorilor cum își amenajează terasa cu ajutorul unei macarale. Locuința este extrem de spațioasă, cu un etaj și curte și, probabil cel mai bucuros de spațiul pe care îl are este King, cățelușul celor doi.

Momentan, Alina nu a arătat prea multe cadre din noua casă, dar fanii speră ca atunci când toate lucrurile vor fi puse la locul lor, artista să facă un home tour.