Deși, poate ai fi tentat să spui că nu au nimic în comun astfel încât să fie prietene, unele vedete te vor surprinde. Au prietenii care durează de ani buni și par a fi destul de solide.

În controversata lume a celebrităților, este foarte dificil să îți faci prieteni și să te poți confesa cuiva. Se pare că unele vedete și-au găsit în colegii de breaslă prieteni adevărați și au relații de amiciție foarte sincere. Iată cele mai neașteptate cupluri de prietene de la Hollywood:

Selena Gomez și Jennifer Aniston

Cele două vedete s-au întâlnit în 2014 prin intermediul unui prieten comun. Jennifer Aniston a invitat-o imediat pe Selena la ea acasă să petreacă mai mult timp împreună. „Are un cuptor de pizza. Adică, am făcut pe bune pizza la ea acasă”, a dezvăluit Selena Gomez.

Angelina Jolie și Gwen Stefani

Angelina Jolie și Gwen Stefani organizează întâlniri de joacă pentru copiii lor. Angelina Jolie a dezvăluit că ea și Gwen Stefani au rămas însărcinate în același timp.

Blake Lively și Taylor Swift

„#friendshipgoals a fost inventat datorită ție. Mulțumesc pentru fericirea pe care le-o aduci celor pe care îi cunoști, dar și celor pe care nu îi cunoști. La mulți ani!”, a scris Blake Lively