2021 va fi cu siguranță anul lui Billie Eilish. Pe lângă documentar și carte, artista a pregătit una dintre cele mai caliente colaborări ale anului și nu am fi surprinși dacă ar deveni chiar hit-ul lui 2021.

Atunci când două dive își unesc vocile, rezultatul nu are cum să fie decât unul wow. Billie Eilish a pregătit o piesă care va face parte de pe coloana sonoră a noului sezon din ”Euphoria”, serialul produs de HBO care o are ca protagonistă pe Zendaya. Surprizele lui Billie pentru fani nu se opresc aici. Piesa pe care o are în sertar este o colaborare cu nimeni alta decât Rosalia, artista latino recunoscută pentru influențele flamenco.

Piesa se va numi ”Lo vas a olvidar”, iar fanii lui Billie se așteapta ca artista să cânte în spaniolă. Eilish a anunțat lansarea piesei pe Instagram, așa că urmăritorii ei și-au pus deja reminder joi, la ora 9. ”Guys, ați așteptat momentul asta. Piesa ”Lo vas a olvidar” în colaborare cu Rosalia pentru serialul ”Euphoria” se va lansa joi”, a scris Billie la postarea de pe Instagram care a adunat 4 milioane de aprecieri în doar 12 ore.