Începe să răsară soarele și pe strada lui Johnny Depp. După ce a demonstrat lumii întregi că nu a avut nicio legătură cu acuzațiile aduse de Amber Heard, actorul revine la marea lui pasiune. Depp a primit deja un rol într-un film de dragoste și unde mai pui că și-a luat personajul foarte în serios.

Johnny Depp a revenit acolo unde se simte cel mai bine și anume, pe platourile de filmare. În timp ce producătorii de la Disney i-au dat cu piciorul, alții l-au cooptat în „grădina” lor. Depp este, fără doar și poate, cel mai bun în ceea ce face și este o adevărată comoară în producțiile cinematografice. Se pare că așa au gândit și cei de la Why Not Productions care au găsit personajul perfect pentru actor.

Johnny Depp va interpreta un monarh francez din anii 1700. Primul look al personajului său a fost deja postat, spre bucuria fanilor. Filmul în care va juca Depp se numește „Jeanne du Barry”, iar filmările vor dura aproximativ 11 săptămâni. Printre locații sunt vizate Parisul și Versailles, iar de regie se ocupă Maïwenn.

Filmul se concentrează pe povestea amantei lui Louis al XV-lea, Jeanne du Barry. Producția urmărește ascensiunea acesteia de la statutul de femeie săracă, până la cea mai înaltă treaptă a scării sociale. Din distribuție mai fac parte și Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud, Noémie Lvovsky, Pascal Greggory și India Hair.

 

 

De ce nu mai are Johnny Depp în noul film „Pirații din Caraibe”

În afară de sutele de ore petrecute în sala de judecată, Johnny a pierdut multe campanii și roluri emblematice. Unul dintre el este cel din „Pirații din Caraibe”. Până acum, au existat doar speculații cu privire la viitorul cinematografic al actorului. Acum, producătorul filmului a făcut primele declarații oficiale.

Jerry Bruckheimer le-a reamintit fanilor într-un interviu pentru „The Sunday Times” că viitorul filmului nu îl are deloc în plan pe Johnny Depp. Johnny a jucat rolul lui Jack Sparrow în toate cele cinci părți ale filmului, ba chiar a primit și o nominalizare la Oscar pentru „Curse of the Black Pearl.” Bruckheimer a mai spus că, momentan, lucrează la două scenarii cu „Pirații”, dar niciunul dintre ele nu-l includ pe Johnny.

He’s back! Johnny Depp a primit primul rol într-un film, după o pauză de trei ani
Hepta