Este una dintre cele mai de succes artiste din lume și îmbină perfect muzica și actoria, dar are un trecut care a marcat-o puternic. Lady Gaga a vorbit despre cea mai dureroasă experiență pe care a trăit-o pe când avea doar 19 ani. 

Lady Gaga este extrem de deschisă când vine vorba despre viața ei și nu a ezitat să vorbească despre cel mai mare coșmar pe care l-a trăit. Atunci când avea 19 ani, artista a fost victima unui abuz sexual în urma căruia a rămas însărcinată. Gaga a vorbit pentru prima dată despre asta în 2019, atunci când a câștigat premiul Oscar pentru rolul din ”A Star Is Born”. Un producător muzical cu care lucra la vremea respectivă a amenințat-o că îi va distruge toată muzica dacă nu își dă hainele jos. În urma abuzului, Gaga a rămas însărcinată, iar acest lucru a venit ca o nouă undă de șoc pentru ea. Consecințele traumei au urmărit-o ani buni, sub formă de episoade psihotice și paranoia, pentru care a fost nevoită să apeleze la ajutor specializat. 

Artista a povestit totul, pe larg, în seria pe care Oprah Winfrey și Prințul Harry au făcut-o pentru Apple TV, intitulată ”The Me You Can't See”. Gaga a izbucnit în lacrimi atunci când a rememorat episodul: ”Aveam 19 ani și începusem să lucrez în industrie, când un producător mi-a spus să mă dezbrac. Am spus nu și am plecat, dar m-a amenințat că îmi va arde toată muzica. Și tot insista și nu se oprea și pur și simplu am înghețat... nu îmi mai aduc aminte nimic. Înțeleg mișcarea #MeToo, înțeleg că unii oameni se simt confortabil să vorbească despre asta, eu nu. Nu vreau să îi mai văd vreodată fața”.