Ți-era dor de o piesă care să te facă să dansezi weekend-ul acesta? Sickotoy și Randi și-au unit forțele într-o piesă pe care o vei pune pe repeat. ”Dancin' To Forget” este pariul lor pentru vara aceasta și tocmai a fost lansată. 

Randi a pus pauză, pentru o perioadă, pieselor sensibile, cu mesaj de dragoste, și și-a unit forțele cu Sickotoy, într-o melodie cu un sound care îți face poftă de vacanță, de distracție și de dans. Cei doi au lucrat împreună la compoziția piesei, iar Randi cântă în limba engleză, pentru prima oară după mult timp. Melodia este genul pe care o auzi o dată și scoți imediat telefonul să o cauți pe Shazam. Cei doi artiști și-au propus să cucerească topurile muzicale împreună, după ce fiecare dintre ei a avut diferite proiecte în ultima perioadă. 

Randi a lansat pe 22 mai ”Femeia care m-a învins”, iar videoclipul se bucură de aproape 2.5 milioane de vizualizări pe YouTube. Sickotoy a bifat mai multe colaborări de la începutul anului și până în prezent, iar ”Dancin' To Forget” este a cincea piesă pe care o lansează în 2021. Sună bine? E de pus pe repeat?