Adele este în culmea fericirii și radiază mai mult ca niciodată. Artista și-a găsit într-un sfârșit liniștea alături de noul ei iubit și a decis că acum este momentul perfect pentru ca fanii ei să facă cunoștință cu sufletul ei pereche.

Ultimii ani au adus schimbări majore în viața lui Adele. Vedeta a divorțat de fostul ei soț și acela a fost momentul în care și-a dat restart. Adele a slăbit miraculos, iar asta i-a demonstrat că poate avea orice dacă are suficientă voință și determinare. Acum, artista este într-o altă etapă a vieții ei, o etapă care îi priește mai mult ca niciodată și, unde mai pui că și-a găsit liniștea alături de iubitul ei?

Adele iubește și este iubită. După lungi perioade în care l-a ținut ascuns, acum, Adele s-a afișat pentru prima data oficial pe Instagram alături de cel care i-a furat inima. Artista și iubitul ei, Rich Paul au mers împreună la nunta prietenului lor, Anthony Davis, iar asta a fost ocazia perfectă pentru ca artista să urce pe Instagram un carusel din imagini. Cei doi s-au asortat perfect în ținute și au atras toate privirile la eveniment.

Rich Paul conduce o agenție care se poate lăuda că îi are în portofoliu pe cei mai buni jucători NBA, de la LeBron James, Ben Simmons, John Wall până la Anthony Davis. Paul se pregătește să lanseze și prima lui carte, “Lucky Me”, carte ce va fi lansată cu ajutorul unei edituri conduse chiar de către Jay-Z.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)