Billie Eilish knows the rules! Artista nu vrea să stea departe de fanii ei, așa că a avut o idee super smart. Va susține un concert online. How cool is that?

Fanilor Billie Eilish le este deja dor de un concert. Momentul în care aceștia vor putea să o vadă pe artistă pe scenă pare că nu este chiar atât de aproape. Billie a găsit o soluție mult mai practică pentru a pune capăt așteptărilor. Dacă trăim în era tehnologiei, de ce să nu profităm de ea? Preferata tuturor premiilor din 2019 va organiza ”The where do we go”, un concert online dedicat oamenilor din umbra artiștilor. Fanii îl vor putea vedea pe platforma de streaming Maestro.

Billie s-a gândit la întreaga industrie care a fost afectată de pandemie. Astfel, toate încasările din vânzarea de bilete și de merch-uri vor fi donate către Crew Nation, o organizație care susține oamenii din spatele evenimentelor.

Dacă vrei să iei parte la eveniment, you better hurry up! Biletele s-au pus deja în vânzare, iar dacă ești printre primii norocoși care cumpără bilet până pe 11 octombrie, poți beneficia de un discount la merch-ul artistei. So, doi iepuri dintr-o lovitură. 

Good job, Billie!