Duetul lui Lady Gaga cu Bradley Cooper de la Oscarurile din 2019 a stârnit controverse, mai ales grație apropierii dintre cei doi artiști. Toată lumea a speculat că între cântăreață și actor se înfiripă o relație, mai ales că Gaga se despărțise recent de logodnicul ei, Cristian Carino.

În mediul online au apărut o mulțime de comentarii, iar Lady Gaga a lămurit totul, invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel. 

"În primul rând, social media este toaleta internetului. Ce a făcut culturii pop este oribil. Și da, oamenii au văzut iubire - ghiciți ce - asta am vrut să vedeți. "Shallow" e o piesă de dragoste. În filmul "A Star Is Born" se prezintă o poveste de iubire. Am lucrat atât de mult la acel moment de la Oscar", a declarat Lady Gaga.

Cântăreața a mai dezvăluit că Bradley Cooper a gândit întregul moment, de la intrarea în scenă, la așezarea pianului și a luminilor din sală și că a fost la fel de apropiată și de Tony Bennett, atunci când susțineau concerte împreună: 

"L-am îmbrățișat pe Tony Bennett pentru trei ani la rând, cât am fost plecați în turneu. Atunci când cânți piese de dragoste, asta vrei să-i faci pe oameni să simtă.".

Acum, a venit rândul lui Bradley să dea cărțile pe față, mai ales că se vehiculează că s-a împăcat cu Irina Shayk, fosta lui parteneră. Actorul a recunoscut că totul a fost făcut de dragul artei și că au existat anumite tehnici și artificii care l-au ajutat să treacă peste tracul de scenă.

„La un moment dat, personajele noastre se îndrăgostesc oarecum în acea scenă din film. E acel moment exploziv care li se întâmplă pe scenă, în fața a mii de oameni ... Ar fi fost foarte ciudat dacă am fi stat amândoi cu privirea către public.”, a spus Bradley Cooper.