Ed Sheeran a revenit pe scenă odată cu ridicarea restricțiilor. Artistul are concert după concert, iar fanii vin din toate colțurile lumii pentru a se distra și a cânta alături de el.

Ed Sheeran umple stadioane atunci când organizează propriile concerte, dar și când este invitat la festivaluri. Artistul și-a cucerit demult publicul, iar acum doar culege roadele muncii sale. Sheeran se poate lăuda cu unii dintre cei mai tari fani care ar face orice pentru a-și întâlni, măcăr o dată, idolul.

Recent, Ed a susținut un concert în Manchester, iar unul dintre fanii lui a demonstrat că, în cazul lui, ironia este la ea acasă. Tânărul s-a filmat în timp ce intra pe stadion, iar piesa lui Ed Sheeran, „Thinking out loud” tocmai începuse cu versul „When your legs don't work like they used to before”. Filmarea este deja virală, iar internauții l-au apreciat pentru puterea lui de autoironie.

@danielmozeley Stand up for yourself 🙄 @Ed Sheeran #edsheeran #manchestertour #disabled #sheeran #equalsalbum ♬ original sound - Daniel Moseley

Ed Sheeran este în al nouălea cer. Toată lumea știe cât de mult iubește artistul copiii, iar acum a devenit tătic pentru a doua oară. Sheeran nu a oferit prea multe detalii, ci doar le-a comunicat fanilor că are fetiță și că este foarte mândru că familia lui numără patru membri. Ed a postat o simplă poză cu soșete de bebeluș, imagine care, în doar opt ore de la postare, a adunat peste un milion de aprecieri și mii de comentarii. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)