The Weeknd a fost responsabil cu show-ul din pauza finalei Super Bowl de duminică și milioane de ochi au fost ațintiți asupra lui. Chiar dacă și-a dat silința să facă totul ca la carte, evident că au fost și câțiva nemulțumiți de prestația lui. 

Artistul canadian a investit 7 milioane de dolari din banii lui pentru a pune la punct momentul din finala Super Bowl. The Weeknd a venit cu trupa de dansatori și a pus în scenă un spectacol de lumini și efecte, dar se pare că, pentru unii, nu a fost suficient. Dacă cei peste 20.000 de americani prezenți pe stadion s-au bucurat de spectacolul live, din fața televizoarelor nu s-a văzut așa bine. Sau, mai bine zis, nu s-a auzit.

Milioane de oameni au fost cu ochii și urechile pe The Weeknd în pauza dintre reprize, iar mulți au criticat canalul CBS, care a transmis finala, pentru că sonorizarea a fost una proastă în timpul concertului. Alte nemulțumiri ale fanilor au fost legate de faptul că The Weeknd a cântat singur și nu a avut niciun invitat, așa cum este obiceiul la Super Bowl. 

În caz că n-ai văzut momentul, îi poți da un play aici. Au avut dreptate haterii?