Smiley a lansat recent piesa ”Până când”, o melodie cu mesaj și sound diferite față de stilul cu care își obișnuise fanii până acum. În timp ce melodia a ajuns la inimile multora dintre fanii lui, s-au găsit și voci care să îl critice pentru piesă și să îi spună că se așteptau la altceva din partea lui. Smiley le-a dat replica și a explicat ”ce a vrut să spună autorul” atunci când a compus melodia. 

Există o vorbă înțeleaptă care spune că nu ai cum să mulțumești pe toată lumea, iar artiștii știu foarte bine acest lucru. Atunci când lansează o melodie nouă, este imposibil să primească doar laude și reacții pozitive, iar Smiley a simțit-o pe propria piele, după ce a lansat ”Până când”. La câteva zile după ce videoclipul a apărut pe YouTube, Smiley a publicat pe Instagram câteva dintre comentariile pe care le-a primit după ce a lansat piesa, printre care și unul în care i se reproșa că piesa nu e ”ce trebuie”. Artistul a explicat că nu este o melodie comercială și că a vrut să trasmită altceva cu ea. 

”Nu e genul de cântec pe care să-l asculți la micul dejun. Nu se ascultă nici la petreceri sau sâmbătă seara. Nu se ascultă nici duminica, dacă vrei să te relaxezi. Nici în zilele cu soare și niciodată la mare. Mesajul nu e jucăuș sau optimist, iar linia nu te invită la dans. Pentru că muzica e adesea un loc de regăsire și de izolare”, a fost replica lui Smiley. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)