Există o vorbă înțeleaptă care spune că ”gura lumii nu o astupă nici pământul” și alta, puțin mai nouă, care spune că ”haters gonna hate”. Ambele se aplică perfect atunci când vine vorba despre vedete și cei care le urmăresc pe social media. E aproape imposibil să mulțumești pe toată lumea, iar Lidia Buble știe foarte bine acest lucru. 

Indiferent ce ar posta, celebritățile trebuie să facă față valului de comentarii și, de multe ori, de hate pe care le primesc în online. Ba că s-au îngrășat, ba că au slăbit prea tare, ba că sunt prea sumar îmbrăcate, ba că ar trebui să nu se mai afișeze în anumite ipostaze - haterii găsesc tot timpul nod în papură și își spun părerea, de foarte multe ori nesolicitat.

#SameTattoo. Știai că Lidia Buble și Ariana Grande au tatuaje identice? Uite ce reprezintă!

Lidia Buble e genul de artistă care nu se lasă influențată de părerile din online și, de multe ori, le răspunde haterilor cu aceeași monedă. De data aceasta, o poză cu ea în costum de baie a stârnit câteva păreri controversate din partea celor care o urmăresc. Lidia a postat o fotografie mai veche, făcută într-o vacanță, iar câțiva dintre cei care o urmăresc i-au sărit în cap și au criticat-o pe motiv că ar fi prea slabă. ”Zici că ești la radiografie, numai coaste” sau ”Eat something” au fost doar două dintre comentariile pe care i le-au lăsat cei care consideră că Bubbly a exagerat cu slăbitul. De data aceasta, Lidia nu s-a obosit să le răspundă celor care au criticat-o. Artista este în cea mai bună formă a ei, iar alimentația echilibrată și sportul o ajută să se mențină în formă. 

Tu ce zici, e prea slabă în poza asta?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)