Camila Cabello a apărut recent cu câteva kilograme în plus, iar haterii s-au grăbit să spună că s-a îngrășat și că este de nerecunoscut. Iubita lui Shawn Mendes s-a săturat să fie criticată și a pus punctul pe ”i”, într-un filmuleț pe care l-a făcut pentru TikTok. 

Multă lume se plânge că s-a îngrășat în pandemie, iar efectele secundare ale statului în casă nu le-au ocolit nici pe vedete. Camila Cabello este una dintre celebritățile care au apărut cu niște forme mai generoase în ultima vreme, iar cei care o urmăresc s-au grăbit să concluzioneze că a pierdut lupta cu kilogramele. Artista a fost fotografiată la plajă, în urmă cu câteva săptămâni, iar recent a fost surprinsă de paparazzii într-o ținută sport. Criticile legate de faptul că s-a îngrășat nu au întârziat să apară, așa că iubita lui Shawn Mendes a ținut să le dea peste nas celor care au criticat-o și a postat un filmuleț pe TikTok. 

Who's this? Camila Cabello s-a îngrășat, iar fanii nu o mai recunosc. Cum arată señorita lui Shawn Mendes?

”Să fii în război cu propriul corp este atât de învechit. Sunt recunoscătoare pentru corpul meu, care mă ajută să fac tot ce îmi doresc. Suntem femei reale, cu forme, celulită, vergeturi, grăsime și e normal să fie așa”, a spus artista, în videoclipul filmat în mașină. Imaginile au adunat aproape 20 de milioane de vizualizări, iar cei care o urmăresc pe Camila au înțeles că artista nu dă doi bani pe standardele de frumusețe și pe normele în care multe femei încearcă să se încadreze. 

 

@camilacabello

i luv my body

♬ original sound - Camila Cabello