Antonia și Alex Velea sunt un cuplu care s-au susținut mereu atât personal, cât și profesional. Alex Velea s-a reinventat și a descoperit succesul în ultima perioadă, iar asta a venit la pachet cu multe critici. Nu-i problemă, Alex are un susținător pe măsură!

Alex Velea a găsit o altă direcție muzicală și a inventat curentul trapanelelor. De la prima colaborare cu Jador care are 73 de milioane de vizualizări pe Youtube, din ce în ce mai mulți artiști au început să treacă în tabăra lui Alex sau macăr să adopte acest stil. Piesele cu tentă de trapanele sunt pe gustul fanilor care le duc pe cele mai bune poziții în trending, iar asta dă naștere unui întreg val de critici.

Chiar dacă mulți l-au criticat pe Alex pentru schimbarea direcției muzicale, Antonia i-a fost mereu alături și trebuie să recunoaștem: oricât de hater ar fi cineva, tot a dat play măcar o dată unei piese de pe canalul trapanelelor.

Unul dintre cei mai vocali critici ai trapanelelor a fost chiar Randi, care le-a asemănat la un moment dat pe TikTok cu un nou val de pandemie. Antonia l-a prins pe artist pe picior greșit într-o poză cu What'sUp care mai nou s-a afiliat și el acestui trend. Artista a vrut să sublinieze faptul că nu e ok să boicotezi trapanelele, iar apoi să urmezi trendul.

Tu de partea cui ești?