Selena Gomez este de neoprit. Artista are de gând să bifeze cât mai multe premiere, iar cea mai recentă idee pe care a avut-o este una de speriat. La propriu.

Selena Gomez nu este deloc străină de lumea cinematografică. Artista și-a pus semnătura pe producția serialului ”13 Reasons Why”, a produs prima ei comedie romantică, ”The broken hearts gallery” și le-a arătat tuturor talentul ei culinar în propriul show ”Selena + Chef”.

De data aceasta, Selena vrea să încerce ceva diferit, așa că s-a gândit să producă un film horror. Detaliile sunt deja stabilite. Filmul se va numi ”Dollhouse” și, chiar dacă momentan nu are un regizor, filmul horror cu accente fashion este deja comparat cu ”Black Swan”. Acțiunea se petrece în New York, iar filmările sunt programate să înceapă cât de curând.

Pe lângă faptul că îl va produce, Selena va avea și rolul principal. ”Implicarea Selenei în acest proiect este foarte importantă. Este foarte talentată, atât ca actor cât și ca producător.”, a declarat pentru Variety Adam Fogelson, directorul STX film.