Harry Styles este un adevărat fashion icon, iar stilul lui vestimentar este inconfundabil. Piesele pe care le poartă sunt unele extrem de extravagante și nicio apariție a lui nu poate fi catalogată drept banală sau plictisitoare.

Fie că merge la evenimente, la emisiuni, filmează videoclipuri sau este pe scenă, ținutele lui Harry nu au cum să fie trecute cu vederea. Pantaloni evazați, cămăși transparente sau cu volane, sacouri cambrate pe talie sau chiar încălțăminte cu toc - Harry Styles le-a încercat pe toate. S-a îmbrăcat chiar și în balerină, la un moment dat!

Harry Styles nu este deloc străin de lumea celor de la Gucci. Artistul a apelat de multe ori la piesele vestimentare semnate de celebrul brand pentru anumite evenimente, iar de aici până la o colecție capsulă a mai fost un singur pas. Alessandro a fost cel care l-a remarcat și a vrut să lucreze cu el.

„Harry are un simț estetic extrem de dezvoltat. Are o abilitate uimitoare să combine piesele vestimentare, astfel încât să creeze outfit-uri omogene. Datorită lui am înțeles că un look generează putere. Ideea de a lucra cu el mi-a venit într-o zi în timp ce vorbeam la telefon. I-am propus că creăm o colecție de vis, pornind de la elemente jucăușe. Am ajuns să combinăm stilul anilor 1970, cu accente pop și boeme”, a spus Alessandro, unul dintre creatorii de modă de la Gucci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gucci