De pe platourile de filmare, direct într-o relație. Mulți au ”pățit-o”, iar acum a venit și rândul lui Harry Styles și al Oliviei Wilde să fie ținta unor speculații cu privire la o relație. 

Harry Styles are rol principal în filmul ”Don't Worry Darling”, pe care Olivia Wilde îl regizează. Zilele lungi petrecute pe platourile de filmare se pare că i-au apropiat foarte mult pe cei doi, pentru că au început să petreacă timp împreună și în afara filmărilor. Recent, cei doi au fost văzuți împreună la nunta unor prieteni, după care ar fi mers amândoi la locuința lui Harry Styles, unde ar fi petrecut noaptea împreună. 

Fanii au vrut să știe adevărul, așa că i-au inundat contul de Instagram Oliviei cu întrebări despre relația dintre ea și Harry Styles. Unii au mers chiar mai departe și au acuzat-o pe actriță că l-ar fi ”furat” pe Harry Styles și că ar trebui să se simtă rușinată din cauza asta. Actrița a ales să pună capăt speculațiilor și comentariilor jignitoare și să restricționeze comentariile pe contul ei.