Harry Styles este un adevărat fashion icon. De-a lungul timpului, aparițiile acestuia pe covorul roșu și nu numai au atras atenția criticilor de modă. Stilul inconfundabil al lui Harry i-a făcut pe cei de la publicația Vogue să îl pună pe coperta numărului din decembrie.

Harry Styles este un artist care nu se teme să facă alegeri mai puțin obișnuite când vine vorba de hainele pe care le poartă. Asta se pare că i-a convins și pe cei de la revista Vogue care au decis să îl facă pe fostul membru One Direction cap de afiș. La cât de nonconformist îl știm pe Harry, ședința foto nu avea cum să fie una banală. Cei de la Vogue i-au pus în evidență personalitatea lui Harry și noi credem că le-a reușit.

Harry a purtat o rochie la shooting-ul pentru revistă, iar asta i-a cam nemulțumit pe fani. Chiar dacă nu este pentru prima dată când artistul poartă hainele feminine, urmăritorii lui s-au împărțit în două tabere. Cele mai puternice critici au venit de pe Twitter, acolo unde mai multe asociații, dar și fanii l-au criticat pentru alegerea făcută și i-au spus că nu așa trebuie să arate un bărbat. Harry nu a simțit nevoia să se apere, dar nume celebre precum Ellen și benny blanco l-au felicitat pentru curaj și au apreciat look-ul artistului.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles