Harry Styles este pe val mai mult ca niciodată. Artistul a revenit cu piesă nouă în urmă cu câteva săptămâni, iar acum se pregătește de lansarea unui noi album. Totuși, unii dintre fanii lui au alte curiozități legate de viața personală.

Harry Styles a fost mereu în centrul atenției și nu de puține ori s-au ridicat semne de întrebare cu privire la modul de gestionare al celebrității. Artistul a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să se redescopere, mai ales după ce a plecat din One Direction. Harry a trecut printr-un amplu proces de transformare și de regăsire a identității, iar despre asta a vorbit, în exclusivitate cu cei de la Better Homes & Gardens.

„Credeam că a merge la psiholog înseamnă că ești defect și mi-am dorit să fiu eu ăla care spune că nu are nevoie de așa ceva. Cred că acceptarea vieții, a fi fericit, a suferi în extreme, înseamnă că trăiești la maximum. Să plângi până nu mai poți, să râzi până nu mai poți - nu există altă cale și nu cred că te poți simți mai viu de atât”, a completat Harry.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

 

Harry Styles a fost în mijlocul subiectelor controversate legate de sexualitatea lui. Deși are o relație cu Olivia Wilde, artistul a simțit nevoia să pună punctul pe „i” și de data asta.

„Pentru multă vreme, am simțit că unicul lucru care este al meu este sexul. M-am simțit foarte rușinat de treaba asta, rușinat de ideea că oamenii știu că fac sex și mai ales cu cine. Ccred că am ajuns într-un punct unde mi-am zis - de ce mă simt rușinat?

Sunt un bărbat singur de 26 de ani, da, normal că fac sex. Am fost foarte deschis despre acest subiect cu prietenii mei, dar asta este experiența mea personală. Lucrurile astea nu ar trebui să conteze și nu ar trebui să punem o etichetă pe orice”, a spus Harry în interviul acordat celor de la Better Homes & Gardens.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles