Am trăit să o vedem și pe asta! În ultima perioadă, Pharrell nu a fost atât de vizibil și a petrecut timp în studioul de înregistrări. Sau, cel puțin, asta credeam noi. Omul din spatele celor mai mari hit-uri a stat în umbră și a pregătit ceva special. 

A devenit deja un trend printre artiști să se lanseze și în industria de beauty. După Rihanna, Lady Gaga, Selena Gomez a venit rândul lui Pharrell. That is not joke! Artistul este mai hotărât ca niciodată să lanseze o linie de produse cosmetice destinate bărbaților. Lucrurile sunt cât se poate de serioase. Pharrell a găsit și numele deja: ”Humanrace”.

Ce l-a motivat pe Pharrell să facă pasul ăsta? Artistul a primit mereu remarci de-a lungul timpului cu privire la aspectul lui fizic care nu s-a schimbat deloc. Pharrell nu are elixirul tinereții, ci, mai degrabă are gene bune, după cum a afirmat și el și urmează și o rutină de skincare potrivită pentru el. Nici sfaturile primite de la fostele iubite nu sunt de neglijat, artistul declarând de nenumărate ori ca Naomi Campbell l-a învățat cum să aibă grijă de el.

Momentan, colecția ”Humanrace skincare” va cuprind trei produse: cremă hidratantă, cremă exfoliantă și un cleaser și va fi lansată exclusiv online pe 25 noiembrie.