Rosalía este senzația muzicii flamenco. Artista a cucerit toate topurile și toate premiile cu piesele ei, iar astăzi împlinește 27 de ani. Happy Birthday!

Rosalía și muzica au o relație specială. Artista a devenit cunoscută odată cu lansarea piesei ”Malamente”, iar de atunci fanii ei au început să fie din ce în ce mai mulți. Succesul ei a venit la pachet și cu zeci de colaborări cu unele dintre cele mai tari nume din industria muzicală: J Balvin, Travis Scott, Ozuna, Daddy Yankee și mulți alții. 

Stilul ei muzical aparte cu influențe flamenco i-a adus numeroase premii, dar și 1.5 miliarde de vizualizări la piesa ”Con altura”, o colaborare cu J Balvin. Rosalía promite că nu se va opri aici și chiar dacă pandemia și-a spus cuvântul asupra activității ei, artista și-a ținut mereu fanii la curent cu tot ceea ce face. Mai mult, a lansat chiar două piese în perioada pandemiei, ”Dolerme” și ”La Llorona”.

Astăzi, asrtista împlinește 27 de ani și poate spune că la această vârsta a realizat ceea ce unii nici nu ândrăznesc să viseze. Are o carieră în plină ascensiune, o comunitate impresionantă de fani, piese cu miliarde de vizualizări și un stil muzical care o va duce mereu pe primele pozitii în topuri. 

Happy b-day, Rosalía! Uite patru lucruri mai puțin știute despre ea!

1. După ce a făcut un milard de vizualizări la piesa ”Con Altura”, casa ei a fost spartă de hoți

2. La vârsta de 15 ani a participat la un casting pentru show-ul ”Tú sí que vales”, dar a fost refuzată

3. În 2015 a bifat prima colaborare cu un brand de haine (Desigual)

4. A lansat o piesă în colaborare cu iubitul ei, C. Tangana. Aceasta se numește ”Antes de morirme”