Halsey este una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală. Artista și-a cucerit fanii încă de la prima piesă. Astăzi, Halsey împlinește 26 de ani, so ”Happy Birthday!”

Halsey sau Ashley Nicolette Frangipane e o artistă și compozitoare de origine americană. La doar 22 de ani lansa ”Closer”, o piesă care a dominat toate topurile importante din lume.

Chiar dacă viața amoroasă nu a fost una tocmai bună, Halsey se poate lăuda cu planul profesional, acolo unde cariera ei merge din ce în ce mai bine. Artista lansează piese care adună sute de milioane de vizualizări și bifează unele dintre cele mai tari colaborări.

Astăzi, la ceas de sărbătoare când Halsey împlinește 26 de ani, îți prezentăm patru lucruri cel puțin interesante despre ea pe care nu multă lume le-a aflat.

Check it!

1. A cântat sub mai multe pseudonime până a ajuns la Halsey. Este o anagramă a numelui ei, Ashley, dar și numele unei străzi din Blooklyn, unde locuia iubitul ei de la 17 ani.

2. Halsey a început să compună când era în liceu, pentru a-și putea plăti chiria. În 2014, a înregistrat primul ei single, ”Ghost” pe care l-a postat pe contul ei de SoundCloud.

3. A colaborat cu Justin Bieber pentru piesa ”The Feeling” și au cântat-o live de câteva ori. În acea perioadă au apărut zvonuri că ar avea o relație.

4. Halsey se declară feministă convinsă. A declarat la un moment dat că e bisexuală. La 17 ani a aflat că are comportament bipolar.