Astăzi o sărbătorim pe Queen B! Beyonce împlinește 39 de ani și nu putem decât să îi mulțumim pentru piesele super tari pe care le-a lansat, dar și pentru lecțiile de viață. HLong live the queen!

Cuplul Beyonce și Jay-Z refuză să vorbească în public despre relația lor. Singura metodă prin care fanii află ceva despre cei doi este mesajul prin care aceștia îl transmit prin piesele pe care le lansează.

Queen B și Jay-Z sunt foarte iubiți de către fani, dar sunt foarte multe lucruri pe care aceștia nu le stiu despre cuplul lor preferat. De exemplu, cei doi au reguli foarte stricte pentru staff-ul lor.

Check it!

1. Beyonce este control freak atunci când vine vorba de copii. Gemenii au fiecare câte trei bone, dar și propriile dădace. Blue Ivy are și ea propriu staff format din două bone și trei bodyguarzi. Aceștia trebuie să meargă mereu cu ea la școală.

2. Pentru cel mai puternic cuplu muzical din lume, time is money. Queen B și Jay-z țin foarte mult la punctualitatea celor din staff, așa că aceștia nu au voie să întârzie.

3. Păstrarea secretelor este un must have pentru cei din staff-ul cuplului. Aceștia nu au avut voie să spună nimănui despre sarcina artista până când aceasta nu a decis că este momentul.

4. Beyonce și soțul ei sunt profesioniști, așa că vor ca și cei din jurul lor să fie la fel. Dacă cineva nu se încadrează în cerințele lor sau nu face față, este imediat concediat.

5. Relația cuplului cu staff-ul este una destul de importantă, așa că înainte de a trece la treabă, cei care lucrează pentru ei citesc un ghid cu așteptările celor doi, iar abia apoi semnează contractul.