Anul 2021 se apropie cu pași repezi de final, așa că unele vedete nu mai vor să piardă timpul. După ce și-au găsit sufletul pereche au decis că cea mai inteligentă mișcare este să nu-l piardă. Este și cazul acestei celebrități care după câteva luni de relație a spus cel mai sincer DA din viața ei.

Kourtney Kardashian a fost lovită din plin de iubire. Milionara obișnuia să își tină departe de ochii curioșilor toate gesturile tandre, dar, între timp, lucrurile s-au mai schimbat. De la începutul anului Kourt are o relație cu Travis Baker și se pare că este mai îndrăgostită ca niciodată. Cei doi petrec mult timp împreună, merg în vacanțe, iar imaginile pe care le postează în social media nu mai lasă loc de interpretări. Mulți dintre apropiații cuplului nu credeau că aceștia vor rezista, mai ales că Scott va fi mereu în preajma lui Kourt datorită copiilor pe care îi au împreună.

La începutul lunii februarie, Kourtney Kardashian anunța că are de gând să ofere o nouă șansă iubirii. Sora lui Kim Kardashian s-a afișat cu timid Tom Barker la început, iar acum cei doi au ajuns să se logodească. Tom a pregătit totul până la cel mai mic detaliu. Artistul a amenajat o întreagă plajă în Montecito și și-a propus să o dea pe spate pe Kourt. Și a reușit. Kourtney nu a stat prea mult pe gânduri și a spus un mare DA. Surorile ei au fost cu siguranță complice la marele eveniment și au postat aproape toate imagini cu cei doi pe social media.