Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit, iar primele imagini de la nuntă au apărut pe contul ei de Instagram. Meadow are 22 de ani și a ajuns în fața altarului alături de logodnicul ei. Cei de la Vogue scriu că nunta a avut loc la începutul lunii, dar abia acum Meadow a decis să facă publică vestea că s-a căsătorit. 

Meadow Walker era doar un copil în urmă cu opt ani, când tatăl ei, Paul Walker, a avut accidentul fatal. Bunul lui prieten, Vin Diesel, și-a luat angajamentul să aibă grijă de fiica lui, Meadow, iar acum a venit momentul să fie martor la cel mai important eveniment din viața ei. Meadow are 22 de ani și a decis să se căsătorească, la două luni după ce s-a logodit cu iubitul ei. Vin Diesel nu doar că i-a fost alături, dar a însoțit-o la altar, în cea mai importantă zi din viața ei. 

Fiica lui Paul Walker a postat pe contul ei de Instagram mai multe imagini de la nunta care a avut loc în aer liber. Evenimentul a fost unul restrâns, pe malul oceanului, iar Meadow a purtat o rochie albă, simplă, care urmează liniile corpului. Fotografia cu ea și Vin Diesel a strâns aproape 3 milioane de like-uri de când a fost publicată pe Instagram.