Halsey nu a avut o viață ușoară, iar în ultimul ei interviu a vorbit serios despre pierderile de sarcină și cum au schimbat-o acestea de-a lungul timpului.

„A fost un moment în care m-am simțit ca și cum aș fi trecut la un alt nivel în viață. A fost transformarea mea într-o altă femeie.”, a spus despre perioada aceea.

„Dacă cineva dintre voi are endometrioză, să știți că nu sunteți singure. Știu cât de dureros poate fi și cât de descurajată te simți. Să lipsești de la școală sau de la muncă sau și mai rău, să mergi și să fii precum un prizonier în propriul corp. Să te îngrijorezi că poate nu vei avea copii niciodată sau să te confrunți cu tratamente exagerate. Am fost diagnosticată recent [cu endometrioză], după ani întregi de suferințe.”,a declarat ea. 

 „Știam că pierderea sarcinii s-a produs chiar în timpul concertului. O sută de adolescenți se uitau la mine cât timp sângeram și trebuia să și cânt și am realizat că niciodată niciodată nu voi mai alege să nu fac ceea ce iubesc sau să nu fiu capabilă să fac asta din cauza acestei boli.”, a mai spus ea.