Halsey este una dintre cele mai sincere și asumate artiste din industria muzicală. Recent, după probleme de sănătate pe care le-a avut, se pare că nici pe plan profesional nu îi merge mai bine. Artista și casa ei de discuri nu se mai potrivesc deloc și fix despre asta a decis să vorbească cu fanii.

A trecut ceva timp de când Halsey nu a mai lansat nimic. Nu din cauză că nu ar mai avea materiale, ci din cauza faptului că viziunea casei de discuri nu se mai potrivește deloc cu a ei. Artista este old school și preferă ca lansările ei să se facă la fel ca până acum, dar casa de discuri are idei inovative. Astfel, cei care se ocupă de Halsey vor ca aceasta să creeze, mai înainte, un întreg moment care să devină viral pe TikTok și abia apoi să iasă la rampă cu piesa propriu-zisă.

„Sunt în această industrie de opt ani, am vândut peste 165 de milioane de copii, iar acum, casa de discuri nu mă lasă să lansez ceva până nu creează ei un moment viral fals pe TikTok”, a spus Halsey.

Halsey nu este sinceră doar atunci când vine vorba de carieră, ci și atunci când vine vorba de viața personală. Anul trecut, artista a vorbit despre boala care a măcinat-o ani la rând și care i-a provocat infertilitate. 

După o sarcină pierdută și două operații, Halsey și-a îndeplinit cel mai mare vis: acela de a deveni mamă. Artista a povestit în mai multe rânduri că s-a luptat ani buni cu o boală care afectează milioane de femei: endometrioză. Afecțiunea este una dificil de diagnosticat, iar cântăreața a primit mai multe diagnostice greșite înainte de a-și descoperi boala. Odată stabilită problema, a trebuit să treacă prin două operații, în 2017 și 2018, pentru a se vindeca și pentru a avea șansa să devină mămică. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)