Halsey se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața ei și trăiește la maximum experiența de a fi însărcinată. Mai sunt câteva luni până își va ține în brațe bebelușul, iar acum a vorbit pentru prima dată despre schimbările prin care a trecut de când este însărcinată. 

Halsey a postat pe Instagram o serie de poze, printre care și una cu ea de la plajă, în care și-a etalat burtica de gravidă în costum de baie. Artista a profitat de ocazie pentru a le împărtăși fanilor ei puțin din ce înseamnă pentru ea experiența sarcinii. Cum se simte și prin ce schimbări emoționale trece? Cum a crezut că va fi și cum este în realitate? 

”M-am gândit o grămadă la corpul meu. E ciudat să vezi cum te schimbi atât de repede. Am crezut că sarcina îmi va provoca sentimente foarte puternice, contradictorii despre feminitate. Sensibilitatea mea în ceea ce privește corpul meu m-a făcut foarte conștientă de tot ce înseamnă umanitatea. Fac un lucru remarcabil și măreț. Sper ca acest sentiment să dureze. Gătesc mult, dorm și mai mult și citesc foarte multe cărți. Mi-e dor de familia mea. Și de voi”, a scris Halsey în postarea de pe Instagram.