La șase luni de când a anunțat pe Instagram că este însărcinată, Halsey și-a adus pe lume bebelușul. Artista și iubitul ei au așteptat câteva zile până când le-au făcut cunoștință fanilor de pe Instagram cu micuțul lor și au dezvăluit și numele pe care l-a primit bebelușul. 

Halsey a postat un potret de familie cu ea, bebelușul și tatăl lui, Alev Aydin. Chiar dacă Halsey nu a dezvăluit sexul copilului nici în timpul sarcinii, nici după naștere, cei care o urmăresc pe Instagram s-au prins că artista a devenit mamă de băiețel, după numele pe care l-a primit cel mic: Ender Ridley Aydin, un nume cu o semnificație deosebită și destul de rar întâlnit. 

#Storytime. Halsey s-a luptat cu o boală care a împiedicat-o să fie mamă până acum

Potrivit site-urilor de specialitate, Ender este considerat un nume de băiat, are origine turcească și înseamnă ”ceva sau cineva foarte rar”. Faptul că Halsey a ales un nume turcesc era oarecum previzibil, având în vedere că iubitul ei, Alev, este turc. Al doilea prenume, Ridley, este de origine englezească și înseamnă ”pajiște”. Halsey a ales, așadar, să împace ambele origini ale copilului ei și să aleagă câte un prenume care să reprezinte cultura din care provin ea și tatăl micuțului.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alev Aydin (@zoneaydin)