Kylie Jenner de abia așteptat Halloween-ul pentru a-și surprinde urmăritorii cu cele mai tari makeup-uri și costume. Miliardara nu a dezamăgit nici de data aceasta, iar Instagramul ei poate fi o sursă de inspirație.

Kylie Jenner și-a luat prietenii și au dus deghizările de Halloween la un alt nivel. Dacă zilele trecute milardara s-a afișat cu un makeup scary realizat de James Charles, de data asta, Kylie a trecut la capitolul costume și a optat pentru Power Rangers.

Miliardara împreună cu Stassie, dat și cu alți apropiați au format o echipă și au avut costume asemănătoare. Deghizarea de anul acesta a fost pe placul fanilor, videoclipul postat pe Instagram având aproximativ 15 milioane de vizualizări.

În timp ce Kylie este cuprinsă de febra Halloween-ului, sora ei, Khloe nu trece prin cea mai roz perioadă a vieții ei. ”Tocmai am aflat că am coronavirus. M-am izolat în camera mea. Va fi bine, dar m-am simțit foarte rău câteva zile”, a spus Khloe într-un videoclip postat pe Youtube. Kim și-a făcut griji pentru ea, mai ales că au petrecut toate ziua ei de naștere pe o insulă. ”Sunt speriată pentru ea. Îmi dau seama că este foarte agitată din cauza asta”., a spus Kim.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

go go power rangers

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on