Hailey Bieber nu este mereu cea mai drăguță persoană. Aceasta a fost foarte arogantă cu angajata unui restaurant și a decis să îi ceară scuze după ce aceasta a postat un video pe TikTok.

Hailey Bieber a fost la restaurant cu bunele ei prietene Bella, Gigi Hadid și Kylie Jenner. La scurt timp după vizita lor, o angajată de-ale restaurantului,  Julia Carolan a postat un videoclip pe TikTok în care o critica pe soția lui Bieber.

”Clasific vedetele pe care le-am întâlnit la restaurant. Acestea sunt experiențele mele, așa că luați cu puțină sare. Nu am nimic de spus de surorile Hadid, sunt foarte drăgute, dar Kylie Jenner este foarte zgârcită. A lăsat 20$ bacșis la o comandă de 500$. Cât despre Hailey Bieber, a fost cu adevărat nepoliticoasă. De fiecare dată când am întâlnit-o, a fost la fel. Trebuie să îi dau 3.5/10. Scuze”.

După acest videoclip, Hailey a simțit nevoia să se scuze printr-un comentariu la respectivul videoclip. ”Vreau să îți cer scuze dacă ți-am dat un vibe prost sau dacă ți-am creat neplăceri.”

 

 

@juliacarolann

These are just my personal experiences, pls take with a grain of salt 💖 xo ##greenscreen ##manhattan ##fyp ##foryoupage ##celebrity ##rating ##newyork

♬ OUT WEST - JACKBOYS & Travis Scott