Să fii soția lui Justin Bieber nu este atât de simplu pe cât ar putea să pară. Hailey a fost de multe ori ținta răutăților și i s-a spus de multe ori să renunțe la Justin pentru că nu va fi fericită alături de el.

Hailey și-a găsit sufletul pereche alături de Justin Bieber, iar asta o demonstrează în fiecare zi. Întrebată de multe ori de ce a ales să devină soția lui, Hailey pare că este mai hotărîtă ca niciodată să facă pasul cel mare. ”Nimeni din exterior nu știe cu adevărat ce anume se întâmplă în relația noastră. Mă trezesc în fiecare dimineață lângă această persoană. Sunt singura persoană care vorbește direct cu el. Este relația mea. Este periculos în ceea ce privește sănătatea mentală deoarece poate fi extrem de ușor ca oamenii să te convingă de ceva ce nu este real.”, a declarat Hailey.

”Când am milioane de comentarii care spun: „El nu o să facă asta”, „Tu nu ești pentru asta”, „O să divorțați”, ajungi să te întrebi: Oare cineva știe ceva ce eu nu știu? Începe să se joace cu mintea ta. Dar cele două persoane dintr-o relație sunt cele care contează. Am lucrat destul de mult la cum să îmi păstrez cumpătul și să înțeleg asta.”

”Uite, mariajul întotdeauna va fi greu și cred că relațiile sănătoase sunt acelea în care depui efort. Nu am trăit niciodată cu cineva. Nu am stat cu cineva în felul acesta, așa că am învățat cum să împart spațiul cu cineva pentru prima dată. Am încercat să ne acomodăm unul cu celălalt și să învățăm cum să fim confortabili. În Canada, avem locul nostru, iar Justin este de acolo, așa că el se simte mult mai confortabil.”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the most perfect day with my person :)

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on