Oricât de perfectă ar părea viața lui Hailey Bieber, aceasta a întâmpinat multe probleme în cariera sa. Nu puține au fost dățile când aceasta a fost pusă la zid și criticată pentru că este scundă și că nu se ridică la nivelul surorilor Hadid și al lui Kendall Jenner.

”Începutul carierei mele în domeniul modellingului a fost făcut cu pași mici, ceea ce a însemnat că am fost nevoită să mă obișnuiesc cu asta și să știu să accept fiecare critică. Eu sunt mai scundă decât majoritatea fetelor. Chiar dacă am 1.71 cm, nu sunt tocmai o fată perfectă pentru podium și defilări. De multe ori am fost criticată, jignită și comparată cu Gigi Hadid, Bella Hadid și Kendall Jenner”, a declarat Hailey.

”Pentru o perioadă, a existat o parte în interiorul meu care nu era hotărâtă dacă trebuie să fac modelling, mai ales că auzeam mereu voci în jurul meu care îmi spuneau că nu voi deveni niciodată un model de succes. În poze par foarte înaltă și sunt mândră de mine și de ceea ce am realizat până acum. Am făcut campanii publicitare, am fost gazda multor emisiuni, am făcut acțiuni caritabile și cred că asta contează foarte mult”, a completat Hailey.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This story is everything I wanna wear all fall/winter thanks to @christinecentenera 😝 @vogueaustralia

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on