Familia lui Hailey Bieber trece printr-o perioadă dificilă, iar presa încearcă să obțină declarații de la ea. Hailey a fost încolțită de paparazzi, în timp ce se afla în oraș, iar Justin Bieber a fost nevoit să intervină pentru a-i îndepărta. Reporterii insistenți au întrebat-o pe Hailey despre incidentul petrecut recent pe platourile de filmare, în care unchiul ei a împușcat mortal o femeie. 

Hailey Bieber este nepoata actorului Alec Baldwin, iar reporterii de peste Ocean au încercat să obțină o declarație de la ea, legat de ce s-a întâmplat pe platoruile de filmare. Săptămâna trecută, actorul, care se afla în Hollywood și filma pentru o producție western, a împușcat accidental doi oameni. Arma de recuzită, care trebuia să fie cu gloanțe oarbe, era încărcată cu gloanțe adevărate și s-a descărcat în timp ce Baldwin exersa pentru o secvență. 

Glonțul a rănit-o pe Halyna Hutchins, directoarea de imagine a filmului și pe regizorul Joel Souza. Hutchins a murit la scurt timp după împușcătură, în timp ce Souza a ajuns la spital și a supraviețuit. La scurt timp de la eveniment, Hailey a postat pe Instagram o declarație prin care a transmis că: ”Toate gândurile mele bune merg către familia Halynei Hutchins. Este o tragedie cu adevărat devastatoare. Îi transmit gânduri bune și lui Joel Souza, care se recuperează. Sunt alături de toți cei implicați în asta”, dând de înțeles că nu va face declarații suplimentare.