La aproape o săptămână de la apariția filmulețului viral în care Justin Bieber părea că țipă la soția lui, Hailey a rupt tăcerea și a decis să pună capăt speculațiilor, pe Insta Stories. 

Dacă nu ai trăit sub o stâncă în ultima săptămână, probabil știi deja de filmulețul care a făcut înconjurul internetului și care a dus la apariția unor teorii contradictorii. Hailey și Justin Bieber au mers la un cazino din Las Vegas, iar cineva i-a filmat în timp ce se plimbau pe holuri. La un moment dat, Justin vorbea foarte însuflețit și părea că gesticulează agitat, iar mulți dintre cei care au văzut imaginile au concluzionat că este vorba despre o ceartă conjugală. Alții, pe de altă parte, i-au luat apărarea lui Justin și au spus că, de fapt, el vorbea cu foarte mult entuziasm despre ceva și că de aceea gesticula atât de evident. 

După ce teoriile cu privire la filmuleț au împânzit rețelele de socializare, Hailey Bieber a decis să pună punct speculațiilor și să spună adevărul din spatele imaginilor. Soția lui Bieber a postat un insta story în care îl sărută pe Justin și a scris în dreptul imaginii: ”Amintindu-mi cât de minunat a fost weekend-ul trecut. M-am simțit extraordinar, fiind înconjurată de atât de multă dragoste. Orice altă poveste care plutește în jur este falsă. Nu credeți toate prostiile”.